Línies estratègiques

Professionals i ciutadania cooperen per impulsar les 4 línies estratègiques i els 7 Programes d’Innovació que Alison va definir durant una fase estratègica per millorar la promoció de l’alimentació saludable i sostenible.

L’estratègia col·lectiva resultant promou canvis en els diferents àmbits del sistema alimentari (social, científic i tecnològic, econòmic i ambiental), incloent, entre d’altres, a l’entorn alimentari dels barris, és a dir, el context de les persones que facilita que accedeixin i triïn les opcions més saludables i sostenibles.

Què fem - Participació

Participació

Programes d'innovació:

  • Presa de decisions al barri
  • Recerca participativa i aprenentatge servei
Què fem - Accés

Accés

Programes d'innovació:

  • Comerços, restaurants i restauració col·lectiva
  • Vincles entre l’entorn rural i urbà
  • Dret a l’alimentació
Què fem - Educació

Educació

Programes d'innovació:

  • Educació nutricional
Què fem - Programes

Comunicació

Programes d'innovació:

  • Comunicació per a l’impacte col·lectiu

Consulta l’oferta d’esdeveniments relacionats amb l’alimentació saludable i sostenible